Teamet bag

Vi er et team på 7 ambitiøse, professionelle fagnørder, der med passion og en innovativ tilgang løser opgaver til små og store virksomheder. Vores dygtige folk har mange års erfaring og er fokuseret på udvikling, har vindermentalitet og elsker at iværksætte spændende projekter.

henrik

Henrik Tolfjord

CEO & Owner

Med mere end 15 års erfaring som selvstænding har Henrik en unik forståelse for vores kunders forretning, virksomhedsstrategi og udvikling. Henrik er uddannet datamatiker og Akademi Økonom i int. økonomi
og markedsføring.

+45 40 112 112
henrik@speakmedia.dk

linkedin

morten

Morten Holm

Head of Digital

Morten arbejder med online markedsføring og har en bred og dyb viden om sociale medier, social selling og sell without selling. Morten rådgiver i dag virksomheder, samt offentlige institutioner om brugen af sociale medier.

+45 22 93 70 00
morten@speakmedia.dk

linkedin

dan

Dan Lolk

VP, Client Management
& Insights

Dan transformerer digital virksomhedsstrategi til konceptuelle handlinger, der understøtter kundens eksisterende virksomheds-strategi. Dan har tidligere siddet som Corporate Account Executive hos Falcon Social.

+45 26 29 24 77
dan@speakmedia.dk

linkedin

sofie

Sofie Aarenstrup

Business Relations Manager

Med en baggrund hos IBM Marketing & Kommunikation i Danmark, arbejder Sofie i dag som projektleder for vores kundekartotek og kursus virksomhed. Hun har en dyb forståelse for konceptuel- og grafisk udvikling samt digital marketing strategi.

+45 26 46 25 94
sofie@speakmedia.dk

linkedin

Maja Kontor_1

Maja Sandra Kodic

Digital Marketing Manager

Maja varetager den daglige eksekvering af de kommunikative og marketingsmæssige opgaver for hendes kundeportefølje. Maja har en baggrund som cand.mag. i inter-national markedskommunikation og hun taler hele 6 sprog!

+45 31 50 60 75
maja@speakmedia.dk

linkedin

camilla

Camilla Hartmann

Digital Marketing Manager

Camilla skaber digitalt indhold til vores kunder og Speak Media selv. Hun udgiver artikler i tidsskrifter og digitale forums, med fokus på tidens digitale tendenser og sociale medier. Camilla har tidligere arbejdet hos Future Navigator som fremtidsforsker.

+45 25 12 80 22
camilla@speakmedia.dk

linkedin

Philip Linde, Praktikant, Multimediedesigner

Philip Linde

Jr. Digital Marketing Manager

Philip studerer multimediedesign på Erhvervsakademi Køge. Hans kompetenceområder ligger indenfor konceptudvikling, user interface design og online marketing. Philip
er CRM-orienteret, og sætter en ære i at gøre sit bedste for kunderne.

+45 26 46 25 94
philip@speakmedia.dk

linkedin